Tietoa sivustosta

Arviointikertomushus.fi -sivusto on HUSin tarkastuslautakunnan verkkosivusto, jolla julkaistaan tiivistelmät lautakunnan vuosittaisen arviointikertomuksen sisällöistä. Sivustolla on lisäksi julkaistu arviointikertomukset ja niihin liittyvät arviointimuistiot PDF-muodossa vuodesta 2009.


Verkkosivusto on julkaistu kesäkuussa 2020 suomeksi ja ruotsiksi. Sivuston tavoitteena on parantaa arviointikertomusten löydettävyyttä ja saavutettavuutta.


Arviointikertomuksessa arvioidaan valtuuston HUSille asettamien tavoitteiden toteutumista sekä toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Arviointien perusteella annetaan suosituksia toiminnan kehittämiseksi. Tarkastuslautakunnan toiminta perustuu kuntalakiin (410/2015 § 121).


Lisäksi sivustolla julkaistaan tarkastuslautakunnan jäsenten ja lautakuntaa avustavien viranhaltijoiden blogi-kirjoituksia arviointiin ja tarkastukseen liittyvistä aiheista.

Aiemmat arviointikertomukset

Tältä sivulta löydät aikaisempien vuosien arviointikertomusten tiivistelmät sekä PDF-muotoiset arviointikertomukset ja niihin liittyvät arviointimuistiot.

Jaa sivu